:include data='blog' name='all-head-content'/> EN ÇOK TERCİH EDİLEN BAYİLİKLER - GİRİŞİMCİLİK

3 Kasım 2013 Pazar

EN ÇOK TERCİH EDİLEN BAYİLİKLER

En Karlı Bayilikler
Günümüzde yeni bir iş kurmak isteyen binlerce girişimci bayilikleri tercih ederek daha fazla avantaj sağlamayı hedeflemektedir. Büyük markaların şubeleri olarak hem daha avantajlı bayilik hem de karlı bir işe imza atmak isteyen girişimcilerimiz için bizlerde en karlı bayilikleri sizlere sunacak ve bu bayiliklerden nasıl yararlanacağınız hakkında bilgiler vereceğiz .
Bayilik veren firmalar arasında en çok tercih edilen firmalar kuşkusuz ki gıda sektöründe yer almaktadır. Gerek büyük alışveriş merkezlerinde yer edinebilmek için gerekse de geniş ve ilgi çeken caddelerde hizmet vererek daha fazla kişiye hitap etmek adına büyük gıda markaları girişimcilerin en çok tercih ettikleri bayiliklerden olmaktadır.
İşte en karlı bayilikler ve bu bayiliklerin gerekli görülen şartları;
Mc Donals Bayilik ve Bayilik Şartları
Özellikle gençler olmak üzere milyonlarca kişi Mc Donals’dan en az bir kere yemek yiyor. Popülerliği oldukça yüksek olan Mc Donals’a insanlar kadar girişimcilerin de bayilik başvuruları oldukça fazla. Mc Donals bayiliği ile karlı bir yatırım yapmak isteyen kişilerin sayısı artar iken 2013 yılında Mc Donals en karlı bayilikler listesinin başında yer almaktadır.
Avantajlı bayilikler almak isteyen girişimciler için Mc Donals bayiliği ilk sırada yer alır iken Mc Donals markasının sunduğu bayilik şartları da oldukça fazla. Karlı bir yatırım yapmak istiyor iseniz bütçenizin belli bir miktardan fazla olması gerekiyor.
Gıda sektöründe hizmet vermek isteyen girişimciler için Mc Donals bayiliği alabilmek adına en az 400-500 bin doları gözden çıkartmanız gerekiyor. Sadece isim hakkı olarak ödeyeceğiniz bu miktarın dışında açacağınız Mc Donals bayisinin popüler ve cadde üzeri bir mekanda yer alması gerekiyor. Bayii konseptine uygun olan şekilde dekore edilmesi de şart koşulur iken oldukça karlı bir yatırım olan Mc Donals bayiliği ile yatırdığınız ücreti en fazla 5 6 ay içerisinde geri kazanabilirsiniz.
en karlı bayilikler En Karlı Bayilikler 2013
en karlı bayilikler
Burger King Bayilik ve Bayilik Şartları
Ülkemizde fast food yiyeceklere olan büyük ilgi dünya markalarını bir adım ön plana çıkartmakta. Mc Donals firmasının ardından ülkemizde en çok ziyaret edilen fast food merkezlerinden biri olan Burger King, 2013 yılı itibari ile girişimcilerin en büyük arzusu haline geliyor. Girişimciler avantajlı bayilikler kurmak adına Burger King markasını tercih eder iken risksiz ve oldukça karlı bir yatırım yapmayı hedeflemekteler.
Burger King bayilik şartlarına baktığımızda oldukça zorlayıcı şartların olduğunu görmekteyiz. Ancak bu şartları yerine getirdiğiniz takdirde yatırmış olduğunuz sermayeyi kısa süre içerisinde geri kazanabilmeniz mümkün.
Burger King bayilik şartlarından bir kaçı; En 400 bin dolar ana sermaye, cadde üzeri ve işlek bir mekan, hoş ve kaliteli ortam. Aynı zamanda Burger King, müşteri memnuniyetine de oldukça önem vermektedir.
Little Caesars Bayilik ve Bayilik Şartları
Pizza sektörünün öncü markalarından biri olan Little Caesars 2013 yılı itibari ile yeni bayilikler kurucak. Türkiye’nin hemen hemen her köşesinde bayileri bulunan Little Caesars bu sayıyı arttırmayı planlıyor. Lezzetli ve temiz pizzaları ile Little Caesars bu sektörde adını kanıtlar iken girişimciler Little Caesars bayiliği almak için oldukça fazla uğraşmakta.
Little Caesars bayiliği alabilmek için cadde üzeri bir mekanın yanı sıra 200 bin dolar isim hakkı ve franchise ücreti vermeniz gerekmektedir.
Dominos Pizza Bayilik ve Bayilik Şartları
Fast food sektörünün diğer liderlerinden biri olan Dominos Pizza, yıllardır ülkemizde sürdürmüş olduğu kaliteli ve leziz hizmetini arttırmak adına yeni bayilikler vermeye hazırlanıyor. Girişimcilerin en karlı bayilikler listesinde yer almakta olan Dominos Pizza bayiliği ile sizde doğru bir karar verebilir ve yatırımınızın değerini arttırabilirsiniz.
Giyim Sektörü ve Bayilik Hizmetleri
Girişimcilerin en karlı bayilikler olarak gördükleri sektörlerden biri de giyim sektörüdür. Giyim sektöründe hizmet vermekte olan dünyaca ünlü markalar verdikleri bayilikler ile hem ürünlerinin daha fazla kişiye sunulmasını hem de girişimcilerin bu hizmetlerden yararlanmasını sağlamakta.
De Facto Bayilik ve Bayilik Şartları
Özellikle genç kesime hitap eden De Facto mağazaları Türkiye’deki yüzlerce mağazası ile yıllardır hizmet vermekte. De Facto, 2013 yılı içerisinde de girişimcilere yeni bayilikler vererek daha fazla kitleye ürünlerini ulaştırmayı amaçlamakta.
De Facto bayilik şartları arasında sadece 400 bin dolar isim hakkı ve franchise ücreti yatırmanız gerekmekte.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);