:include data='blog' name='all-head-content'/> AVİVASA DAN GİRİŞİMCİLERE KİRA DESTEĞİ - GİRİŞİMCİLİK

22 Aralık 2013 Pazar

AVİVASA DAN GİRİŞİMCİLERE KİRA DESTEĞİ

AvivaSA Girişimcilere Kira Desteği Veriyor
AvivaSA, Genç Girişimci Programı ile kendi acentesini kurmak isteyenlere bir yıl ofisten, mobilyaya, kiradan çalışan yardımına kadar birçok konuda destek veriyor. AvivaSA CEO’su Meral Eredenk, şu ana kadar 50’ye yakın genç girişimcinin bu program kapsamında acente açtığını söyledi.

Genç Girişimci Programı’nı ilk olarak 2009 yılında başlattıklarını hatırlatan Eredenk, “Acente kanalımızda başarılı iş ortakları yaratıyoruz. Genç Girişimci Programı, kanalımızda önemli bir segment haline geldi. Direkt satış kanalımızda başarılı arkadaşlarımızı bu program kapsamında desteklemeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Avivasa’da İşe alımlar sürecek
Verilen bilgiye göre, genç girişimciler kendi içinde dört gruba ayrılıyor. Ve her grubun yararlanacağı destek, üretim ve satış hacmine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Şu anda 4.8 milyar TL fon büyüklüğü ile sektörde ikinci sırada bulunan AvivaSa, 2014 sonunda 6.6 milyar TL fon tutarına, 800 bini aşkın üye sayısına ulaşmayı hedefliyor. Şirket, şu anda 601 bin 909 katılımcı sayısı ile sektörde üçüncü sırada yer alıyor.
Eredenk, “Türkiye’nin en büyük direkt satış kadrosuna sahip bireysel emeklilik ve hayat sigortası şirketi olarak satış kadromuza ve acente ağımıza yatırımlarımızı ve işe alımlarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.
Avivasa Acente Açmak
Türkiye’de sigortacılık sektörü hızla gelişmekte ve ülkemizin ekonomik büyümesine paralel olarak müşterilerimizin uzun vadeli tasarruf, emeklilik ve risklere karşı korunma ihtiyaçları gün geçtikçe artmaktadır. Bireysel emeklilik ve hayat sigortaları sektörünün lider şirketlerinden biri olan AvivaSA, sahip olduğu vizyonu ile liderliğini sürdürmek ve başarılı acentelere daima öncülük yapmayı hedeflemektedir. Bu kapsamda hızla büyümekte olan acenteler kanalımız için, yenilikçi, rekabetçi ve sektöre ciddi katkılar sağlayacak iş ortakları aramaktayız.
Yenilikçi projeler, uzun vadeli kazanç sistemleri ve ürün çeşitliliği ile destekleyeceğimiz acentelerimizden biri olmak, sigorta sektörünün büyüme potansiyeli en büyük ve en kârlı branşlarından biri olan bireysel emeklilik ve hayat sigortası branşında yer almak istiyorsanız, aşağıdaki formu doldurarak acentelik başvurunuzu bize iletebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);