:include data='blog' name='all-head-content'/> REKLAM BİSİKLETİ DİKKAT ÇEKİYOR - GİRİŞİMCİLİK

23 Aralık 2013 Pazartesi

REKLAM BİSİKLETİ DİKKAT ÇEKİYOR

Bisiklet ancak bu kadar dikkat çekebilirdi
Dünyanın birçok ülkesinde kullanılan ve Türkiye’de ise son yıllarda yaygınlaşanReklam Bisikleti, Türkiye’de de hızla büyümeye devam ediyor. Reklam Bisikleti’nin güç geçtikçe büyümesinde sır ve detaydaki gerçekler hakkında bilgi veren Reklam Bisikleti Genel Koordinatörü Enes Malkoç , Reklam Bisikleti’nin özelliklerini şöyle anlattı, “Dünyanın birçok ülkesinde yaygın olarak kullanılan “Reklam Bisikleti” ülkemizde de çok sevildi. Reklam bisikleti ile ürün ve şirket tanıtımı yapan firmalar üzerinde yapılan anketlerde kişilerin neredeyse tamamı “Reklam Bisikleti”nden çok memnun olduğunu dile getirdi. Hatta bazı kullanıcılar daha önce bu kadar etkili reklam uygulaması kullanmadıklarını söyledi.

HEDEF KİTLE FARK EDİYOR
Özellikle gelişmiş ülkeler başta olmak üzere dünyanın her köşesinde kullanılan “Reklam Bisikleti” kendisini hedef kitleye fark ettirmesiyle tanınıyor. Kalabalık bölgelerde halkın arasında dolaşarak kendini gösteren “Reklam Bisikleti”nin yakınından ya da uzağından geçen kişilerin neredeyse tamamı, kendini bu yeni tanıtım modeline bakmaktan alı koyamıyor. Durum bölge olunca; kullanıcılar bu yeni ve geri dönüşümü yüksek olan reklam alanını kullanarak, ürünlerinin ve şirketlerinin istedikleri noktada istedikleri kitleye ulaşımını kusursuz şekilde sağlıyor.
ÇEVRECİ REKLAM
Çevre dostu olma özelliğiyle de ön plana çıkan “Reklam Bisikleti” gelecek nesillere daha güzel bir dünya bırakmak adına çevreci reklamcılığın öncülerinden biri olma özelliğini taşıyor. Reklamların ulaşması gereken kitleler üzerinde nokta atışı yapabilen “Reklam Bisikleti”, her yere girebilme özelliği ile tanıtım yapmak isteyen firmaların dikkatini çekiyor. Meydanlarda, çarşıda, pazarda, cafe önlerinde, avm çevresinde, parklarda, bahçelerde, konserlerde, etkinliklerde, sahillerde, çay bahçelerinde, kaldırımda, yolda vb. sayılabilecek heryerde “Reklam Bisikleti” ile karşılaşabilirsiniz.
BROŞÜR HİZMETİ
Broşür ve el ilanların dağıtımı geçmişte her ne kadar basite indirgenmiş olsa da günümüzde bu iş kolunun profesyonellik ve tecrübe gerektirdiği her kesimce kabul edilen bir gerçektir. Geçmişte bu tür dağıtım işleri belli başlı kişilere verilip daha sonrada takibi yapılmamaktaydı. Biz bu önemli ve özen isteyen iş kolunu; deneyimli ve tecrübeli ekibimiz tarafından tam olarak hedef kitleleri temel alarak gerçekleştiriyoruz. Bunun dışında dağıtım ekibimiz, görev yaptıkları süre zarfında sorumlu kadromuz tarafından denetlenerek, olası eksiklikleri anında giderilmesini de sağlıyoruz. Detaylı bilgiye www.reklambisikleti.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);